Review: Meer Sparen Cursus

We hebben het hier op de website al vaak over sparen gehad en dat sparen niets meer opbrengt bij banken. Evenals dat banken sinds kort zelfs een negatieve rente aan hun klanten geven.

Maar er is een oplossing ! We hebben de Méér Sparen Cursus getest. Eerst dachten we van wat is dit? Een scam zeker? Pyramidespel?
Maar gezien we te nieuwsgierig waren hebben we het toch eens geprobeerd. En effectief het werkt !

Nu kan je denken van waar zijn de bewijzen? Kijk maar eens naar de interesten hieronder:

Zoals je ziet krijgen wij iedere dag een mooie interest. We sparen momenteel aan 8% en hebben ons geld voor een termijn van 3 maanden vast gezet.

Nu voor zij die goed opletten: Je ziet EURX staan ipv euro, dat is omdat je eigenlijk via de cryptowereld spaart.

Ja dat hoor je goed via de cryptowereld. Geen zorgen: Visa, PayPal, Mastercard, Fidelity Investments (grootste investeringsfonds ter wereld) en zelfs sommige banken zijn reeds bezig met crypto.

En vooral je hebt totaal geen crypto nodig. Je stort gewoon euro’s en krijgt jouw interest in euro uitbetaald want wanneer je jouw geld en interest terugstort dan wordt deze EURX gewoon 1 op 1 in euro teruggestort.

Méér Sparen

Nu lijkt het nog altijd riskant of een scam…maar dat is het dus niet. Blijkbaar kennen wij een heel stuk van de financiële wereld niet en is er in de cryptowereld ook vraag naar leningen in euro en kan je daar dus 8% vast krijgen.

Dat is ook wat zij van Meer Sparen als percentage zetten op hun website. Maar weet je wat ze niet zeggen? Dat er nog 2 andere opties in de cursus zitten die zelfs nog meer geven qua rendement. De reden dat ze de optie van 8% vermelden is blijkbaar omdat deze firma in de crypto wereld al miljard aan leningen heeft uitgegeven en een heel winstgevend bedrijf is. Ze kiezen dus zelf voor zekerheid i.p.v. een hoger % te vermelden.

Het is ook een goede cursus om een eerste keer in contact te komen met crypto op een veilige manier. Het is geen crypto cursus natuurlijk maar als je hier niets over weet zet dit je wel op weg.

De cursus zelf kan je online volgen na bestelling. Er is ook een chat waar je vragen kan stellen en momenteel doen ze blijkbaar een actie want de cursus kost slechts 97€ i.p.v. de normale prijs van 199€.

Wij van Financieel Gelukkig hebben een unieke kortingscode voor jullie gekregen en kunnen hier nog 30€ van af doen en zo kan je de cursus tijdelijk voor 67€ kopen. Dat is 3 keer zo goedkoop als dat wij hem hebben betaald !

Als je dus 8% of meer wilt halen op jouw spaargeld bestel dan de cursus en volg de stappen hierin en je zal zien dat het werkt en je zal ook heel snel de cursuskost terugverdienen dankzij de interestvoet die bijna 100 keer hoger is dan bij banken.

Gebruik bij het afrekenen de kortingscode FINANCIEELGELUKKIG en krijg nog eens extra 30€ korting.

 

Méér Sparen
Méér Sparen

Related Posts

Over De Auteur

Medewerkers Santander en BNP Paribas verdacht van witwassen
Minder iPhones verkocht, maar meer winst
Kapaza stopt activiteiten
Filmbeleggers hebben dubbel pech
bullet lening
Bulletkrediet: Een Bullet Lening Uitgelegd
Review: Meer Sparen Cursus
10 manieren om sneller geld te sparen
hoeveel geld sparen
Hoeveel geld moet je per maand sparen?
TAK 21 verzekering
TAK 21 Spaarverzekering
aandelen kopen
Hoe kan je geld verdienen met beleggen in aandelen
7 dingen die je moet weten als je met cryptomunten start
flipo
Inkoop Eigen Aandelen: Wat, Hoe & Waarom
flipo
​Asset-backed securities (ABS)
flipo
FLIPO of Free Lunch with IPO
flipo
IPO [Beursgang, Beursintroductie of Primaire Emissie]

Wil je meer geld in je leven?

Schrijf je dan NU in op onze nieuwsbrief en krijg onze gratis tips!