Waarom deze website

Financieelgelukkig.be is in het leven geroepen door onze grote passie voor geldzaken. De realiteit is dat de dag van vandaag bijna alles om geld draait. Daarom is het des te belangrijker om jouw financiën op een goede manier te beheren. Enkel op die manier kan je gelukkig zijn.

Veel mensen zeggen nochtans “Geld maakt niet gelukkig”. En dat is deels waar want geld alleen maakt niet gelukkig, maar het kan wel andere problemen voorkomen die je ongelukkig zouden maken. We kennen allemaal wel mensen die financiële problemen hebben en dat is geen prettig leven. Als je geen geldzorgen hebt is dat alweer een zorg minder in je leven. Ons motto is dan ook “Geld helpt”.

Natuurlijk zijn we ook zelf geïnteresseerd in alles wat met geld en financiën te maken heeft. Sommigen onder ons hebben een economische of financiële achtergrond en kunnen dan ook het beste advies geven over hoe je verstandig met geld omgaat.

Wat kan je op onze website vinden

Het doel van deze site is om te informeren en mensen kennis over geldzaken bij te brengen. Bij ons zal je dan ook alles vinden dat ook maar iets met geld te maken heeft zoals:

Méér Sparen
  • Het uitgeven van geld: Leer hoe je verstandig omgaat met jouw financiën. Ook minder uitgeven en dus besparen is een belangrijk onderdeel dat we zeker zullen behandelen.
  • Alles wat met geld verdienen te maken heeft zoals werken, bijverdiensten, een zaak starten, …
  • Geld lenen is natuurlijk een ander belangrijk onderwerp. Er zijn veel soorten leningen zoals een hypothecaire lening, autolening, persoonlijke lening, groene lening en nog veel andere.
  • Beleggen van geld: dit gaat dan over aandelen, obligaties of andere vormen van investeringen zoal vastgoed.
  • Sparen is eveneens belangrijk in onze maatschappij. Wij Belgen hebben niet voor niets zoveel geld op onze spaarboekjes bij de banken staan.
  • Een heleboel financiële en economische begrippen & afkortingen. Zodanig dat je mee bent met al die moeilijke termen die specialisten soms gebruiken.
  • Nieuws en tips over geld: Volg het laatste financieel en economisch nieuws bij ons op de voet.
  • Nog veel andere financiële onderwerpen: verzekeringen, belastingen, boekhouden, economie en andere geldzaken.

We leren je stap voor stap hoe je verstandig omgaat met geld om zo financieel gelukkig te zijn. Vandaar we deze naam gekozen hebben voor onze website.

Jij kan ook helpen!

Wij hebben altijd nood aan mensen met verstand van (geld)zaken. Denk je dat je een bijdrage kan leveren om deze website nog beter te maken. Stuur ons dan een bericht via het contactformulier en wie weet maak je binnenkort deel uit van het team. Wij kijken er alvast naar uit!

Iets nog niet duidelijk?

Heb je vragen of opmerkingen, laat dan zeker iets achter via ons Contacteer ons! Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Méér Sparen
Méér Sparen